Online aanbieders medicijnen

Het CIBG is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen er alles aan om de informatie op deze website compleet, actueel, juist en toegankelijk te houden. De website voldoet dan ook aan de webrichtlijnen van de overheid. Wanneer u formulieren op deze website invult, behandelen wij deze informatie vertrouwelijk. Persoons- of adresgegevens gebruiken wij uitsluitend waarvoor deze zijn verstrekt.

Deze website helpt consumenten om veilig geneesmiddelen te bestellen. Voor een veilige aankoop via het internet dient u echter meer stappen te doorlopen. Kijk hiervoor op http://www.internetpillen.nl/veilig-bestellen.

Deze website en het Europese logo hebben alleen betrekking op geneesmiddelen, niet op andere producten die de internetverkoper aanbiedt.

Responsible disclosure

Ontdekt u een zwakke plek in een van de ict-systemen van de Rijksoverheid? Laat het weten voordat u dit aan de buitenwereld kenbaar maakt, zodat de Rijksoverheid eerst maatregelen kan treffen. Dit heet responsible disclosure. E-mail uw bevindingen naar responsibledisclosure@rijksoverheid.nl.